BÁNH MÌ

Historia: Den franska baguetten introducerades till Vietnam i mitten av 1800-talet när Vietnam var en del av Franska Indokina och blev en matvara i början av 1900-talet. Under 1950-talet utvecklades en unik vietnamesisk smörgåsstil i Saigon, som senare blev en populär del av gatumaten i Vietnam, känd som “bánh mì”.

BÁNH MÌ THỊT XÁ XÍU

Baguette med marinerad fläskkarré, paté, grönsaker, koriander, majonnäs

[Baguette with xa xiu, pâté, greens, coriander, mayonnaise]

BÁNH MÌ THỊT

Baguette med skivad entrécôte, paté, grönsaker, koriander, majonnäs

[Baguette with sliced ribeye, pâté, greens, koriander, mayonnaise]

BÁNH MÌ CHAY

Baguette med omelett, grönsaker, koriander, majonnäs

[Baguette with omelette, greens, koriander, mayonnaise]

DRYCK

VIETNAMESISK ISKAFFE

[VIETNAMESE ICE COFFEE]

GLASS

[ICE CREAM WITH VIETNAMESE ICE COFFEE]

PASSIONSFRUKTSDRYCK

[ICED PASSION FRUIT DRINK]

LEMONAD

[ICED LEMONADE]