BÁNH MÌ
Historia: Den franska baguetten introducerades till Vietnam i mitten av 1800-talet när Vietnam var en del av Franska Indokina och blev en matvara i början av 1900-talet. Under 1950-talet utvecklades en unik vietnamesisk smörgåsstil i Saigon, som senare blev en populär del av gatumaten i Vietnam, känd som “bánh mì”.
BÁNH MÌ THỊT XÁ XÍU
Baguette med marinerad fläskkarré, paté, grönsaker, koriander, majonnäs
[Baguette with xa xiu, pâté, greens, coriander, mayonnaise]
BÁNH MÌ THỊT
Baguette med skivad entrécôte, paté, grönsaker, koriander, majonnäs
[Baguette with sliced ribeye, pâté, greens, koriander, mayonnaise]
BÁNH MÌ CHAY
Baguette med omelett, grönsaker, koriander, majonnäs
[Baguette with omelette, greens, koriander, mayonnaise]
DRYCK
VIETNAMESISK ISKAFFE
[VIETNAMESE ICE COFFEE]
GLASS
[ICE CREAM WITH VIETNAMESE ICE COFFEE]
PASSIONSFRUKTSDRYCK
[ICED PASSION FRUIT DRINK]
LEMONAD
[ICED LEMONADE]